Composiet vlonderplanken

Een terras met vlonderplanken in de tuin geeft de tuin een ontzettend luxe en exclusieve uitstraling, wie wil dat nou niet in de tuin? De tuin krijgt een erg natuurlijk uitstraling en het voordeel is dat vlonderplanken in verschillende kleuren te lakken zijn. Nadeel hiervan is wel het onderhoud, houten vlonderplanken zullen door weersinvloeden snel verkleuren en zijn gevoelig voor vocht. Dit moet slimmer kunnen, dat kan met composiet vlonderplanken van Henderson Creative Living. Wij zijn de partij als het gaat om composiet vlonderplanken. Met deze planken krijg je de uitstraling van hout maar de voordelen van kunststof. De vlonderplanken zijn gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof.

Het verschil tussen composiet vlonderplanken en kunststof vlonderplanken

Composiet vlonderplanken moeten niet verward worden met kunststof vlonderplanken. Hier zit namelijk een duidelijk verschil in. Wat dat verschil precies is? Dat leggen we je uiteraard graag uit. Een composiet vlonderplank is gemaakt van hardhoutvezels en toxyvrije polymeren (kunststof) in een verhouding van 60% hout en 40% kunststof. Door deze samenstelling krijgen de vlonderplanken echt een uitstraling van houten vlonderplanken. Maar wat het verschil dan is met kunststof vlonderplanken? Die zijn voor 100% gemaakt van kunststof. Hierdoor zien kunststof vlonderplanken er echt als plastic uit. Kies daarom voor de mooiste uitstraling in de tuin en kies voor composiet vlonderplanken. De composiet vlonderplanken in onze webshop zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te bestellen. Nasst composiet vlonderplanken kun je ook composiet gevelbelkleding bestellen.

Voordelen van composiet vlonderplanken

We haalden het al kort even aan maar composiet vlonderplanken kennen tal van voordelen in tegenstelling tot de houten tegenhanger. Ze hebben een natuurlijk uitstraling, dat is direct een van de belangrijkste voordelen. Een ander voordeel is de duurzaamheid, ze zijn gemaakt van recyclebaar, milieuvriendelijk materiaal wat ontzettend onderhoudsvriendelijk is. De planken kunnen werkelijk tegen een stootje, zullen niet gaan rotten en kunnen niet splinteren.

Het onderhoud aan de planken is echt minimaal. De planken hebben dezelfde uitstraling en positieve eigenschappen als hout. Kromtrekken is iets wat hout wel kan doen en het risico dat dit bij composiet zal gebeuren is echt minimaal. De producent van onze planken ziet er nauwkeurig op toe dat de balans tussen hardhoutvezels en kunststof precies goed is. Dit is erg belangrijk voor het maken van hoogwaardige composiet vlonderplanken. Onze producent bezit om deze reden een ISO 14000 normering, dit geeft nog maar eens aan dat de kwaliteit ontzettend hoog is van onze planken.

Wat nog een groot voordeel is van de composiet vlonderplanken, is dat ze makkelijk te verwerken zijn. Het installeren wordt op deze manier een fluitje van een cent. Binnen no-time zit je op een nieuw terras te genieten van een drankje.

All-in composiet vlonderplanken

Met ons all-in composiet vlonderplanken pakket kan dit scenario binnen enkele dagen werkelijkheid zijn. Kies je voor een all-in pakket, dan ontvang je de planken en onderbalken. Daarnaast bevat het pakket de kunststof clips en RVS torx schroeven. Zo weet je zeker dat er niets meer mist om het ideale terras in de tuin aan te leggen. Is de ondergrond waar je de vlonderplanken gaat gebruiken een open plek met aarde? Vergeet dan niet om hier anti-worteldoek onder te leggen. Het is eenvoudig om dit in onze webshop bij te bestellen.

Een proefstukje ontvangen?

Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en kwaliteit van de composiet terrasplanken? Bij ons is het mogelijk om eenvoudig een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van composiet vlonderplanken ervaren. Bestellen van een proefstukje verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend. Wat ideaal is bij de proefstukjes, is dat je verschillende kleuren kunt bestellen. Twijfel je over de juiste kleur voor bij jou in de tuin? Bestel dan verschillende kleuren proefstukjes en vergelijk het op je gemak. Je wilt toch ook het beste van het beste in huis halen? Waarom dan niet vandaag nog kiezen voor composiet vlonderplanken van Henderson Creative Living?

Over Henderson Creative Living

Wij willen graag dat jij tevreden bent met de producten die je bij ons bestelt. Kwaliteit, service en een scherpe prijs is waar wij voor staan. Wat betreft service willen we je ook graag helpen als het gaat om het installeren van de composiet vlonderplanken die je bij ons bestelt. Het monteren van de composiet vlonderplanken is niet heel moeilijk en als je zelf een beetje een klusser bent, dan kun je dit prima zelf doen. Het materiaal kun je net zo verwerken als regulier hout. Op onze website vind je een eenvoudig stappenplan om een terras met composiet vlonderplanken te realiseren. Belangrijk bij het verwerken van de planken is het rekening houden met het uitzetten en krimpen van de planken. In de composiet vlonderplanken zit immers hout verwerkt en dit heeft de eigenschap om nog te gaan werken. Een terras wat je gaat aanleggen in het voorjaar of in de zomer bij temperaturen boven de tien graden dient te zijn voorzien van voegen tussen de vijf en zes millimeter. Zo voorkom je later schade aan je terras door het krimpen en uitzetten van de planken. In de montage instructies waar we eerder over schreven vertellen we je er uiteraard meer over.

Kies je voor composiet vlonderplanken van Henderson Creative Living dan haal je kwaliteit van het hoogste niveau in huis. Bovendien garanderen wij een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een Laagste Prijsgarantie zodat je zeker niet te veel betaalt. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. De showroom is op werkdagen van 10:00 tot 17:00 geopend en bevindt zich in Zeewolde. Je bent van harte welkom voor persoonlijk advies en een goede kop koffie.