Composiet vlonderplanken

Een terras met composiet vlonderplanken in de tuin geeft de tuin een ontzettend luxe en exclusieve uitstraling. Wie wil dat nou niet in de tuin? De tuin krijgt een erg natuurlijke uitstraling. Het voordeel is dat terrasplanken in verschillende kleuren te lakken zijn. Nadeel hiervan is wel het onderhoud, houten vlonderplanken zullen door weersinvloeden snel verkleuren en zijn gevoelig voor vocht.

Dit moet slimmer kunnen. Dat kan met composiet vlonderplanken van Henderson Creative Living. Wij zijn de partij als het gaat om composiet vlonderplanken. Met deze planken krijg je de uitstraling van hout maar de voordelen van kunststof. De vlonderplanken zijn gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof.


Composiet vlonderplanken kopen?

Composiet vlonderplanken moeten niet verward worden met kunststof vlonderplanken. Er zit namelijk duidelijk verschil tussen composiet en kunststof. Wat dat verschil precies is? Dat leggen we je uiteraard graag uit. Een composiet vlonderplank is gemaakt van hardhoutvezels en toxyvrije polymeren (kunststof) in een verhouding van 60% hout en 40% kunststof.

Door deze samenstelling krijgen de composiet terrasplanken echt een uitstraling van houten terrasplanken. Maar wat het verschil dan is met kunststof terrasplanken? Die zijn voor 100% gemaakt van kunststof. Hierdoor zien kunststof vlonderplanken er echt als plastic uit.

Voordelen van kunststof vlonderplanken

We haalden het al kort even aan maar kunststof/composiet vlonderplanken kennen tal van voordelen in tegenstelling tot de houten tegenhanger. Ze hebben een natuurlijk uitstraling, dat is direct een van de belangrijkste voordelen.

Een ander voordeel is de duurzaamheid, ze zijn gemaakt van recyclebaar, milieuvriendelijk materiaal wat ontzettend onderhoudsvriendelijk is. De composiet vlonderplanken kunnen werkelijk tegen een stootje, zullen niet gaan rotten en kunnen niet splinteren.

Het onderhoud aan de kunststof planken en composiet schuttingen is echt minimaal. De kunststof planken hebben dezelfde uitstraling en positieve eigenschappen als hout. Kromtrekken is iets wat hout wel kan doen en het risico dat dit bij composiet zal gebeuren is echt minimaal.

All-in composiet vlonderplanken

Met ons all-in composiet vlonderplanken pakket kan dit scenario binnen enkele dagen werkelijkheid zijn. Kies je voor een all-in pakket, dan ontvang je de planken en onderbalken. Daarnaast bevat het pakket de kunststof clips en RVS torx schroeven. Zo weet je zeker dat er niets meer mist om het ideale terras in de tuin aan te leggen.

Is de ondergrond waar je de composiet vlonderplanken gaat gebruiken een open plek met aarde? Vergeet dan niet om hier anti-worteldoek onder te leggen. Het is eenvoudig om dit in onze webshop bij te bestellen.

Een proefstukje ontvangen?

Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en kwaliteit van de composiet planken? Bij ons is het mogelijk om eenvoudig een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van composiet vlonderplanken ervaren. Bestellen van een proefstukje verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend.

Wat ideaal is bij de proefstukjes, is dat je verschillende kleuren kunt bestellen. Twijfel je over de juiste kleur voor bij jou in de tuin? Bestel dan verschillende kleuren proefstukjes en vergelijk het op je gemak. Je wilt toch ook het beste van het beste in huis halen?

Waarom dan niet vandaag nog kiezen voor composiet vlonderplanken van Henderson Creative Living?


Hoeveel vlonderplanken heb ik nodig?

Op deze pagina kunt u uitrekenen hoeveel vlonderplanken u nodig heeft.

Plaatsen jullie ook vlonderplanken?

Wij werken met een extern montagebedrijf. Zij zijn actief in heel Nederland. Voor een vrijblijvende prijsopgave kan je direct contact met hen opnemen via email vandenbergbv@ziggo.nl of telefoonnummer 0527 – 254 021.

Kan ik zelf de vlonderplanken monteren?

De montage van onze producten is vaak vrij gemakkelijk zelf te doen. Lees voordat je begint met monteren wel goed de betreffende instructies door, zodat je vast een goed beeld krijgt waar alle onderdelen voor bestemd zijn.