• Laagste prijs

  Nergens goedkoper

 • Bezorgdienst

  Thuisbezorgd of gratis afhalen

 • Kwaliteit

  Bezoek de showroom of bestel een proefstukje

Composiet vlonderplanken All-in per m2

Onze all-in pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een mooi onderhoudsvrij terras. Het pakket bestaat uit onderbalken, bevestiginsclips, schroeven en natuurlijk onze degelijke en scherp geprijsde composiet vlonderplanken. Bestel het aantal benodigde vierkante meters snel op deze pagina en ga binnenkort aan de slag met het all-in pakket.

Filteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SUPER DEAL
  - 25%
  Compleet 15m² Sienna vlonderpakket
  Aanbiedingsprijs € 660,00 Normale prijs € 885,30
  Incl. BTW
  Op voorraad
  8-10 werkdagen

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Composiet All-in Vlonderplankpakketten 

Ga je voor een all-in vlonderplanken pakket van Henderson Creative Living, dan ontvang je naast de composiet vlonderplanken van 220 of 400 cm ook de benodigde composiet onderbalken en de montageclips. Met het all-in vlonderplanken pakket ben je dus helemaal klaar voor de montage. 

Ondergrond voor vlonderterras

Voor de montage van een all-in composiet vlonderterras is een stabiele ondergrond noodzakelijk. De onderbalken moeten voldoende worden ondersteund en deze moeten stabiel liggen. Als je een volledig betonnen ondergrond hebt maakt onkruid geen kans om tussen de vlonderplanken door te komen. Ligt er een tegelterras onder de vlonders, dan kan er onkruid door de kieren komen. Om dit te voorkomen is het raadzaam om onder de onderbalken een laag anti-worteldoek aan te brengen. 

Vlonderterras verhogen

In principe bieden onze all-in vlonderpakketten alles wat nodig is voor de installatie, maar als je het terras wilt verhogen, dan hebben wij hiervoor nog verstelbare terrasdragers beschikbaar. Hiermee worden de onderbalken verhoogd. 

Afwerking

Als het terras volledig opgesloten zit, dan liggen de zijkanten niet in het zicht. Is er wel een zijde die in het zicht valt, dan zijn hiervoor speciale composiet afwerklijsten beschikbaar in dezelfde kleur als de planken. 

Bij het bestellen dien je rekening te houden met een zaagverlies van ongeveer 5%


Hoeveel vlonderplanken heb ik nodig?

Op de pagina: rekenhulp kun je uitrekenen hoeveel vlonderplanken je nodig hebt.

Hoe leg ik een vlonderterras aan?

Bekijk onze montagehandleiding voordat je aan de slag gaat met de montage van je vlonderterras.

Zitten er ook bitjes in de doosjes clips & clips?

Nee, bitjes (torx T15) worden niet meegeleverd.