Betaalmogelijkheden

U  kunt bij  Henderson op de volgende manieren betalen:

 

Per bankoverschrijving vooruit:

Na ontvangst van het bedrag op onze bankrekening wordt uw bestelling in behandeling genomen met een hierna te verwachte leverijd ca. 8-10 werkdagen of eerder (afhankelijk van de drukte).  Bankrekeningnummer: NL75 INGB 0007 9614 97  - SWIFT/BIC INGBNL2A


Contant of per Pin bij levering: 

pinnen-mogelijk_91_1_93_

Bij  bezorging kunt u eenvoudig per PIN betalen. Zorgt u er wel voor dat bij grote PIN transacties uw PIN limiet voldoende is. Voor België en Duitsland alleen cash/contant.

Bij afhalen kunt u zowel per PIN en/of kontant betalen.


 

 Betalen met iDEAL tijdens uw bestelling: 

Logo Ideal

Ideal betalingen zijn veilig voor consument en leverancier. Tijdens het betaalproces wordt je naar een beveiligde betaalomgeving geleid. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internet bankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Dit is de eenvoudigste en snelste manier. De verzending van uw zending zal dan ook geen vertraging opleveren.


 

 Betalen met creditcard (MasterCard - Visa - VPAY - Maestro): 

Mastercard logo Visa logo

Betalen met Creditcard biedt als voordeel dat je pakket vaak verzekerd is door je creditcard maatschappij. Het is echter een duurdere methode om een artikel af te rekenen. Voor afrekenen met creditcard betaal je namelijk 3% meer. 

V PAY en Maestro 

Staat er een logo van V PAY op je pas? Dan heb je een betaalpas van Visa. En als er een Maestro-logo op staat, dan heb je een betaalpas van Mastercard. Zowel Visa als Mastercard ontwikkelen al tientallen jaren elektronische betaalmiddelen waarmee je over de hele wereld kunt betalen. Zoals creditcards en betaalpassen. Voor hun betaalpassen gebruiken ze de nieuwste chip- en pintechnologie, zodat je er altijd veilig mee kunt betalen.

 

Wat is het verschil? 

Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen. V PAY en Maestro zijn allebei veilige betaalpassen waarmee je in winkels, horecagelegenheden en tankstations in heel Nederland en Europa kunt pinnen/betalen.


 

Betalen met Mister Cash: 

Logo Mrcashbancontact

Dit is een betaalmethode veelal gebruikt in België.

 

 Betalen met Sofort:

Dit is een betaalmethode veelal gebruikt in Duitsland

 

Bij alle betaalmethoden is een beveiligde verbinding gegarandeerd!