ClickCease

Bezorgkosten en retourneren

Bezorgkosten

 • Bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 80,00.
 • Voor bezorging in Vlaanderen (België) geldt een toeslag van € 80,00 bovenop de genoemde tarieven van Nederland.
 • Bezorgen in Wallonië (België) is helaas niet mogelijk. 
 • Bezorgen in Duitsland is alleen mogelijk in het grensgebied met Nederland. 
 • Betaling bij aflevering is mogelijk, zowel per PIN als contant. Hier worden €15,00 rembourskosten voor in rekening gebracht.
 • Bezorgkosten naar de Waddeneilanden op aanvraag.
 • Tuinproducten die met 'groot transport' worden geleverd, zoals vlonders en schuttingen, worden doorgaans voor de deur, op de stoep afgeleverd.
  Dit is ter plaatse afhankelijk van de bereikbaarheid van de kooiaap. Je dient er zelf voor te zorgen dat de materialen naar binnen of naar de tuin worden gebracht.
  Meubelproducten zoals tafels, worden geleverd tot over de eerste drempel van je voordeur.materialen worden voor de deur, op de stoep afgeleverd.
  Bij vakantie-, bungalow- en recreatieparken worden de materialen bij de receptie, voor de slagboom, op een bereikbare plaats afgeleverd. 
 • Heeft u schade geconstateerd bij aflevering dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via een email naar info@henderson-living.com. Zorg hierbij voor duidelijke foto’s en vermeld uw bestelnummer.

 

Levertijden

 • Bij bezorging: Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen 8-10 werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen, dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.   
 • Bij afhalen: Kan binnen 2 werkdagen na ontvangst factuur.

 

Retourneren

Kan ik mijn volledige bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen na levering kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren. Alle producten dienen in ongebruikte staat afgeleverd te worden in ons magazijn aan de Baardmeesweg 21 in Zeewolde.

Kan ik overgebleven materialen retourneren?

Dit is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. U kunt hiervoor via info@henderson-living.com onder vermelding van uw bestelnummer een afspraak inplannen. De materialen dient u zelf schoon, onbeschadigd en voor zover mogelijk in de originele verpakking, af te leveren bij ons magazijn aan de Baardmeesweg 21 in Zeewolde. Wij rekenen hiervoor 20% handelingskosten.

Bij het retourneren van losse materialen behorende bij ALL-IN pakketten en/of vierkante meter (m2) pakketten worden 35% handelingskosten in rekening gebracht, op basis op de verkoopprijs van de losse materialen. Bij doosjes met T-clips wordt 50% in rekening gebracht.

Worden de transportkosten vergoed als ik goederen retourneer?

Nee, helaas worden de transportkosten naar het bezorgadres en eventuele transportkosten voor de retourzending niet door ons vergoed.