ClickCease

Composiet tuindeuren: perfecte afronding van de tuin

Houtcomposiet is een oplossing waarnaar met verlangen is uitgekeken. Een product dat alles in zich heeft wat reguliere houtvarianten ook hebben, maar dan met meer voordelen. Composiet tuindeuren met een natuurlijke uitstraling lijken een onmogelijke wens. Henderson Creative Living bewijst echter het tegendeel. De tuindeuren van kunststof uit ons assortiment zijn de finishing touch voor elke composiet schutting. Je wilt immers vrij in en uit kunnen lopen in je tuin. Wij overtuigen je graag van de voordelen zo’n tuindeur. Wij willen immers graag het beste voor jouw tuin. Onze oplossingen sluiten daar naadloos bij aan. Kies voor een onderhoudsarme deur!

Wil je ook het beste voor jouw tuin? Plaats dan een bestelling en ervaar de voordelen zelf. Als je een vraag hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dan helpen we je verder.

60% hardhoutvezels 40% hoogwaardig kunststof

Composiet en kunststof worden veel door elkaar gebruikt. In tegendeel tot wat vele mensen denken, is een composiet en een kunststof tuindeur niet het zelfde product. Hoe? Doordat composiet gemaakt is van hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof. Kunststof is helemaal gemaakt van kunststof. Precies zoals de naam al zegt. Wanneer je kiest voor een tuindeur van composiet geniet je van de voordelen van twee werelden. Van de voordelen van hout én kunststof.

Composiet tuindeuren bieden voordeel

De houtcomposiet die wij gebruiken voor onze tuindeuren garandeert vele voordelen. Je hoeft niet elk jaar met een pot verf aan de slag om de deur een nieuw fris laagje te geven. Geen gedoe meer met hoekjes die moeilijk bereikbaar zijn. De tuindeur die wij leveren ondervangt dat allemaal. De kleur blijft voor lange tijd behouden. Een combinatie van uitstekende kwaliteit kunststof en hardhouten vezels creëert een duurzaamheid die ongekend is. Dit gaat niet ten koste van de uitstraling van het hout, want die is niet van echt te onderscheiden. Die natuurlijke elementen wil je graag terug vinden in je tuin. Deze deuren staan voor:

  • Onderhoudsvriendelijkheid;
  • Geen last van splinters;
  • Gemakkelijke installatie;
  • Natuurlijke uitstraling van hout;
  • Waterbestendig;
  • Rot- en schimmelvrij en kleurecht;
  • Recyclebaar en milieuvriendelijk;
  • Duurzaam.

Kunststof deuren tegen een scherpe prijs

De keuze voor kunststof moet je weloverwogen maken. Juist door de duurzaamheid van het product begin je een proces van besparing. Dankzij High Density Polyetheen kunststof krijgen weer en wind geen vat op het materiaal. De integratie in de composiet schutting is daarmee perfect. Henderson Creative Living zorgt voor de scherpste prijs op alle houtcomposiet producten. De producent tekent voor een A-label+ kwaliteit. Daarom geven we ook langdurig garantie op je aankoop. Omdat we zelf geen opslag hebben, draaien we daarvoor ook geen kosten. De levering vindt direct vanaf de producent plaats. Dat voordeel merk je aan je portemonnee. Je bespaart veel! Onze producten voldoen aan de hoogst gecertificeerde wereldwijde kwaliteitsnormen.

Welke tuindeur bestel jij?

Ben je nog op zoek naar een tuindeur die onderhoudsvrij is, lang meegaat en ook nog eens mooi is? Bekijk ons aanbod aan composiet deuren en maak de keuze die het best bij jou past. Twijfel je over de beste deur voor in jouw tuin? Vraag dan gerust een proefstukje aan, zodat je alsnog de juiste keuze kunt maken. Als het niet lukt helpen we je gewoon verder. Neem contact op! Of kom eens langs in onze showroom in Zeewolde. Dan kun je de deuren in het echt bekijken. Graag helpen we je verder.