Composiet tuindeuren: perfecte afronding van de tuin 

Houtcomposiet is een oplossing waarnaar met verlangen is uitgekeken. Een product dat alles in zich heeft wat reguliere houtvarianten ook hebben, maar dan met meer voordelen. Een kunststof tuindeur met een natuurlijke uitstraling lijkt een onmogelijke wens. Henderson Creative Living bewijst echter het tegendeel. Composiet tuindeuren in ons assortiment zijn de finishing touch voor elke composiet schutting. Je wilt immers vrij in en uit kunnen lopen in je tuin. Wij overtuigen je graag van de voordelen van een composiet tuindeur. Wij willen graag het beste voor jouw tuin, en onze oplossingen passen daar naadloos bij. 

Composiet tuindeuren bieden voordeel

De houtcomposiet die wij gebruiken voor onze tuindeuren garandeert alleen voordeel. Je hoeft niet elk jaar met een pot verf aan de slag om de deur een nieuw fris laagje te geven. Geen gedoe met hoekjes die moeilijk bereikbaar zijn. De tuindeur die wij leveren ondervangt dat allemaal. De kleur blijft voor lange tijd behouden. Een combinatie van uitstekende kwaliteit kunststof en hardhouten vezels creëren een duurzaamheid die ongekend is. Dit gaat niet ten koste van de uitstraling van het hout. Die is niet van echt te onderscheiden. Die natuurlijke elementen wil je graag terug vinden in je tuin.  

Composiet tuindeuren tegen scherpe prijs!

Een keuze voor kunststof moet je weloverwogen maken. Juist door de duurzaamheid van het product begin je een proces van besparing. Dankzij High Density Polyetheen kunststof krijgen weer en wind geen vat op het materiaal. De integratie in de composiet schutting is daarmee perfect. Henderson Creative Living zorgt voor de scherpste prijs op alle houtcomposiet producten. De producent tekent voor een A-label+ kwaliteit. Daarom geven we ook langdurig garantie op je aankoop. Omdat we zelf geen opslag hebben, draaien we daarvoor ook geen kosten. De levering vindt direct vanaf de producent plaats. Dat voordeel vind je terug in de portemonnee. Plaats vandaag je bestelling en begin direct aan de inrichting van je perfecte, onderhoudsvriendelijke tuin.