ClickCease

  

Composiet tuinpalen garanderen duurzaamheid

De tuin is allang niet meer die lap grond die achter je huis ligt. Waar je voorheen de ogen voor sloot als de herfst de bladeren deed dwarrelen. In het voorjaar begon het buiten zijn eerst met langdurig vegen, schrobben, verven, de hogedrukreiniger aan. Wij weten een betere tijdsbesteding! Een tuin waarin je geen kostbare tijd verliest aan onnodig onderhoud. Nee, Henderson Creative Living wil je optimaal laten genieten én ontspannen. Houtcomposiet in allerlei elementen in je tuin helpen hierbij. Ga maar na: het is onderhoudsarm, weersbestendig en heeft dezelfde uitstraling als hout. Voor de beeldbepalende items zoals schermen tot de nodige accessoires zoals composiet tuinpalen kiezen wij voor kwaliteit.

 

Composiet tuinpalen voor stevigheid  

Het lijkt een simpele gedachte, maar het vereist toch aandacht. Composiet tuinpalen zijn echt niet zomaar een sluitpost in de inrichting van je tuin. Ze bieden stevigheid aan de schutting of funderen het terras. Elementen in je tuin waar je helemaal geen risico mee wilt nemen, mocht er eens een fikse storm doorheen razen. Het zijn ook juist de composiet tuinpalen die het meeste te verduren krijgen. Vocht, de invloeden van ongedierte, noem maar op. Dan wil je kunnen rekenen op een toepassing waar je geen omkijken naar hebt. Waar je blind op kan vertrouwen.

 

Composiet tuinpalen met garantie 

Je wil er op een dag niet achter komen dat je schutting of vlonder aan het wegrotten is. Composiet tuinpalen zijn een uitkomst. Ze zijn opgebouwd uit hardhouten vezels en de beste kwaliteit kunststof. Het mooie is dat ze er uit zien als echt hout. Dit product biedt echter meer duurzaamheid en minder inspanningen om te onderhouden. Je hoeft ook niet te vrezen dat dit je een flinke duit gaat kosten. Henderson Creative Living heeft veel onnodige kosten weggecijferd. Zo werken wij niet met een opslag maar leveren rechtstreeks vanaf de fabrikant. Dit voordeel berekenen we graag aan je door. Omdat we uitstekende ervaringen hebben met onze leverancier, durven we ook langdurig garantie te geven op je aankoop. 

Wil je eens bekijken of je composiet voldoet aan je wensen? Bestel dan hier een proefstukje!