ClickCease

Over ons

Henderson Creative Living B.V. is importeur en distributeur van onderhoudsvrije composiet tuinmaterialen, zoals schuttingen, tuinpalen, vlonderplanken en rabatdelen. Wij hebben jarenlange ervaring in onze branche en voorzien u graag van een persoonlijk advies. U kunt hiervoor terecht in onze showroom [link] in Zeewolde of u kunt via mail of telefoon contact [link] met ons opnemen.

Wij verkopen onze producten aan groothandels, hoveniers, aannemers en sinds kort ook aan particulieren. Omdat er geen tussenhandel is profiteert u altijd van de laagste prijs. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en daarom bieden wij tot 15 jaar garantie op rot- en schimmelvorming. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. De mening van onze klanten delen wij graag met u. U leest de ervaring van honderden klanten die u voor gingen op de website van de Feedback Company [link].

Als u via onze website een bestelling plaatst kan deze worden afgehaald in ons magazijn in Zeewolde, maar uiteraard kunnen de producten ook bij u worden bezorgd. Dat kan in Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland (grensgebied met Nederland).

Wij hopen dat u zult genieten van onze producten.