ClickCease

Kunststof composiet rabatdelen

Henderson hout-composiet wandbekleding heeft de uitstraling van hout maar is het niet doch deze Rabatdelen zijn niet van écht hout te onderscheiden. Is natuurgetrouw, kleurecht. onderhouds- rot-en schimmelvrij. Dus nooit meer schilderen!. Is overigens wel overschilderbaar in de door u gewenste kleur met de juiste verfsoort. Een geweldige besparing op uw onderhoudskosten. De rabatdelen zijn gewoon nagelbaar te monteren op vlak achterhout.

Kunststof composiet rabatdelen voor een natuurlijke gevelbekleding

Heb je wel eens gedacht aan kunststof composiet rabatdelen voor een natuurlijke gevelbekleding? Die vind je bij Henderson Creative Living. Henderson Creative Living is jouw partner in het reduceren van onderhoudsactiviteiten. Het is een feit dat mensen vandaag de dag hun tijd weloverwogen willen besteden. Als het werk niet roept, dan is er wel de hobby. Als de hobby geen tijd slurpt dan behoeft het gezin aandacht. Allemaal leuke dingen. Dan heb je geen zin om met een hogedrukreiniger in de weer te moeten in de tuin. Ook sta je niet graag op de ladder om de gevel van je huis een lik verf te geven. Deze rabatdelen zijn ideaal om gevelbekleding op je huis toe te passen waar je geen omkijken naar hebt. Met een strakke en eigentijdse uitstraling kom je elke dag tevreden thuis!

Henderson Creative Living is hét adres

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!

Verschil tussen rabatdelen van kunststof en van composiet

Veel mensen denken dat rabatdelen van kunststof en composiet het zelfde zijn. Het tegendeel is echter waar! Er is wel degelijk een verschil tussen deze twee materialen. Gevelbekleding van kunststof is, zoals de naam al zegt, compleet van kunststof gemaakt. Gevelbekleding van composiet is samengesteld uit 60% hardhoutvezels en 40% toxyvrije polymeren (kunststof). Juist door deze samenstelling geniet je met composiet van de zelfde voordelen als met hout. De gevelbekleding is niet alleen mooier, maar bespaart je ook nog eens op de portemonnee. Kunststofvezels zijn immers kostbaarder dan houtvezels.

Composiet rabatdelen: de buurt is jaloers

Wanneer je composiet rabatdelen toepast op je huis trek je gegarandeerd snel bekijks. De hele buurt is straks jaloers, let maar op! Deze gevelbekleding heeft namelijk dezelfde uitstraling als gewoon hout, maar is veel minder veeleisend. Als de zon in het voorjaar weer gaat schijnen zit jij vanuit je luie stoel het harde werk van je buren te bekijken. Jouw wandbekleding panelen houden je huis fris. Of het nu stormt of regent, of de zon verzengend schijnt of dat het vriest dat het kraakt. Ze zijn overal tegen bestand.

Laagste prijsgarantie

Deze gevelbekleding bestel je natuurlijk bij Henderson Creative Living. En wel om de volgende redenen:

 • Laagste prijs garantie
 • Grote voorraad
 • Showroom in Zeewolde
 • Levering in Nederland, België én Duitsland
 • Montagedienst
 • Het totale pakket in één keer bestellen

Ervaar de voordelen!

Een kind kan de was doen is een mooi gezegde. Het is helemaal van toepassing op de installatie van composiet rabatdelen. De gevelpanelen zijn simpelweg in elkaar te schuiven. Het grote voordeel is dat er geen hoekjes overblijven waarin water zich kan ophopen. Dus ook geen schimmel of rottingsproces. Je kan jarenlang genieten nadat de installatie is uitgevoerd. Het Henderson Creative Living assortiment biedt je afwerklijsten in diverse kleuren. Tel daarbij op dat wij de scherpste prijzen hanteren en met de beste kwaliteit werken. Je weet dat je goed zit. Wij leveren direct vanuit de fabriek, zonder tussenstations. Mede daardoor presenteren we je graag de voordeligste prijs. De voordelen op een rij:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geen last van splinters;
 • Gemakkelijke installatie;
 • Natuurlijke uitstraling van hout;
 • Waterbestendig;
 • Rot- en schimmelvrij en kleurecht;
 • Recyclebaar en milieuvriendelijk;
 • Duurzaam.
Voor volop beleving, ontspanning en plezier in een onderhoudsvriendelijke tuin

Plaats een bestelling in de webshop

Ben je enthousiast geworden en zie je deze rabatdelen van composiet of kunststof al bij jou in de tuin? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop en geniet van gevelbekleding die geen onderhoud vereist. Dat is wel zo gemakkelijk! Dan kunt u, in tegenstelling tot je buren, heerlijk genieten in de tuin. Je kunt als je twijfelt natuurlijk ook altijd een proefstukje aanvragen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.