ClickCease

Composiet Rabat Wandbekleding per vierkante meter (M2)

Henderson hout-composiet wandbekleding heeft de uitstraling van hout maar is het niet doch deze Rabatdelen zijn niet van écht hout te onderscheiden. Is natuurgetrouw, kleurecht. onderhouds- rot-en schimmmelvrij. Dus nooit meer schilderen!. Is overigens wel overschilderbaar in de door u gewenste kleur met de juiste verfsoort. Een geweldige besparing op uw onderhoudskosten. De rabatdelen zijn nagelbaar te monteren op vlak achterhout.

 

Composiet rabatdelen voor een natuurlijke gevelbekleding  

Henderson Creative Living is jouw partner is het reduceren van onderhoudsactiviteiten. Het is een feit dat mensen vandaag de dag hun tijd weloverwogen willen besteden. Als het werk niet roept, dan is er wel de hobby. Als de hobby geen tijd slurpt dan behoeft het gezin aandacht. Allemaal leuke dingen. Dan heb je geen zin om met een hogedrukreiniger in de weer te moeten in de tuin. Ook sta je niet graag op de ladder om de gevel van je huis een lik verf te geven. Composiet rabatdelen bijvoorbeeld zijn ideaal om gevelbekleding op je huis toe te passen waarnaar je geen omkijken hebt. Met een strakke en eigentijdse uitstraling kom je elke dag tevreden thuis!  

Composiet rabatdelen: de buurt is jaloers 

Wanneer je composiet rabatdelen toepast op je huis trek je gegarandeerd snel bekijks. De hele buurt is straks jaloers, let maar op! De kunststof rabatdelen hebben namelijk dezelfde uitstraling als gewoon hout, maar is veel minder veeleisend. Als de zon in het voorjaar weer gaat schijnen zit jij vanuit je luie stoel het harde werk van je buren te bekijken. Jouw wandbekleding panelen houden je huis fris. Of het nu stormt of regent, of de zon verzengend schijnt of dat het vriest dat het kraakt. Composiet rabatdelen zijn overal tegen bestand.  

Composiet rabatdelen: werking uitgelegd 

Een kind kan de was doen is een mooi gezegde. Het is helemaal van toepassing op de installatie van composiet rabatdelen. Door een handig systeem zijn de gevelpanelen simpelweg in elkaar te schuiven. Het grote voordeel is dat er geen hoekjes overblijven waarin water zich kan ophopen. Dus ook geen schimmel of rottingsproces. Je kiest echt voor een onderhoudsarme variant als je voor composiet rabatdelen kiest. Daar kan je jarenlang van genieten nadat de installatie is uitgevoerd. Het Henderson Creative Living assortiment bied je afwerklijsten in diverse kleuren. Tel daarbij op dat wij de scherpste prijzen hanteren, en met de beste kwaliteit werken, en je weet dat je goed zit. De garantievoorwaarden zijn tot in lengte van jaren geldig. Wij leveren direct vanuit de fabriek, zonder tussenstations. Mede daardoor presenteren we je graag de voordeligste prijs.