ClickCease

Composiet vlonderplanken

Wat zijn de lengtes van de vlonderplanken?

Wij verkopen vlonderplanken in lengtes van 220 en 400 centimeter. Wij verkopen geen tussenmaten.

 

Wat is de breedte van de vlonderplanken?

In ons assortiment vindt u vlonderplanken met een breedte van 14,5, 15 en 30 centimeter. De werkende breedte is altijd +5 milimeter.

 

Zagen jullie ook vlonderplanken op maat?

Nee, wij zagen geen planken op maat.

 

Hoe bereken ik het aantal benodigde vlonderplanken?

Wij hebben een uitgebreide uitleg voor het berekenen van de benodigdheden voor uw terras. Klik hier [link] om de berekening/uitleg te bekijken.

 

Hoe leg ik een vlonderterras aan?

Via de volgende link vindt u een volledige instructie.

 

Plaatsen wij ook vlonderplanken?

Wij werken met een extern montagebedrijf. Zij zijn actief in heel Nederland. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u direct contact met hen opnemen via email vandenberghoveniers@home.nl of telefoonnummer 0527 – 254 021.

 

Zijn er ook afwerklijsten voor de vlonderplanken?

Ja, de kopse kanten van uw vlonderterras kunt u afwerken met afwerklijsten. Deze vindt u via deze link.

 

Zitten er ook bitjes in de doosjes clips & schroeven?

Nee, bitjes (torx T15) worden niet meegeleverd.

 

Hoe verwijder ik vlekken van mijn vlonderplanken?

Bij de wat lichtere kleuren uit ons assortiment verschijnen er soms watervlekjes, die na regen meer zichtbaar zijn dan bij andere (wat donkerder) composietkleuren. Dit komt door de reactie van vocht op de houtvezels die zijn verwerkt in het composiet. Watervlekjes komen vooral voor als het product net geïnstalleerd is. Na perioden met regen zullen de watervlekjes steeds meer verdwijnen. Zijn er plekjes die na verloop van tijd niet weggaan, dan adviseren wij om de vlekken te behandelen met groene zeep en een harde borstel. Veeg in de lengterichting van de plank en spoel de zeep af met een tuinslang. Ook kun u vlonderplanken reinigen met een hogedrukspuit op lage stand. Ook bieden wij in onze webshop een speciale composiet cleaner aan. Op de verpakking van de composiet cleaner vindt u de gebruiksaanwijzing.