Betalen

U kunt in onze webshop en onze showroom gebruik maken van verschillende betaalmethoden. Hierover lees u hier meer.

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Bij het afhalen van je bestelling kan er zowel contant als per PIN betaald worden.

Hoe kan ik betalen in de webshop?

In onze webshop kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, V Pay, Bancontant/Mr.Cash (België), Sofort (Duitsland) of na ontvangst van je factuur per bankoverschrijving vooruit.

Kan ik betalen bij aflevering?

Als je jouw bestelling niet vooraf hebt voldaan kan je bij de bezorging van jouw bestelling in Nederland met pin betalen. Hiervoor geldt wel een rembourstoeslag van € 15,-.

Kan ik per bankoverschrijving betalen?

Ja, dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat het bedrag uiterlijk twee dagen voor de levering per bank wordt overgemaakt. Stel ons per e-mail op de hoogte via info@henderson-living.com als jouw overboeking is uitgevoerd. Voeg dan bij deze mail bij voorkeur een screenshot van de overschrijving. Zo kunnen wij tijdig de betaling controleren voordat jouw bestelling wordt overgedragen aan het transportbedrijf. Jouw bestelling wordt niet geleverd voordat de betaling ontvangen is.

Waarom worden er rembourskosten berekend als ik betaal bij levering?

Als je wilt betalen bij aflevering dan reken je af bij de transporteur. De transporteur brengt kosten in rekening voor het verwerken van deze geldstroom. Dit is een extra service. Wil je deze kosten voorkomen, betaal dan vooraf. Eventuele transportkosten kunnen niet worden gereclameerd.