Composiet vlonderplanken voor zorgeloze tuin

Genieten van de tuin doe je het hele jaar door, maar in de zomer misschien wel het meest. Een optimale inrichting met fraaie elementen zorgt ervoor dat je er graag bent. De kinderen spelen in de zon terwijl je zelf een goed boek of actueel magazine leest. Je blote voeten vinden op composiet vlonderplanken het meeste comfort, en niet alleen jouw voeten. Ook je kinderen rennen er zorgeloos over rond. Geen angst voor splinters. Het is precies wat je zoekt. Een onderhoudsarme tuin waar je niet al teveel omkijken naar hebt. Buitenleven komt het beste tot zijn recht met de hoogste kwaliteit materialen. Henderson Creative Living helpt je op weg. 

Composiet vlonderplanken blijven altijd goed

Onderhoud aan composiet vlonderplanken hoef je maar minimaal uit te voeren. Een terras aanleggen met dit materiaal is een fluitje van een cent. De planken hebben dezelfde eigenschappen als hout en zien er ook hetzelfde uit. Het risico dat kromtrekken composiet lelijk maakt beperken we tot het absolute minimum. Onze producent heeft oog voor de juiste balans tussen kunststof en hardhoutvezels, wat essentieel is voor de vervaardiging van composiet. Het materiaal van onze producent is daarom ook voorzien van een ISO 14000 beoordeling. Composiet vlonderplanken ervaringen onder onze klanten zijn daarom positief. Je kiest voor een moderne tuin, waarop wij ook nog eens ruim garantie geven. Henderson Creative Living garandeert daar bovenop de scherpste prijs. 

Wil je zeker weten dat composiet vlonderplanken iets voor jou zijn? Bestel dan een proefstukje. 

Composiet vlonderplanken eigenschappen

Wij zetten graag de volgende weetjes op een rijtje over onze materialen:

  • Geen rot en geen schimmel

  • Optimale weerstand tegen water

  • Weinig onderhoud

  • Makkelijk hanteerbaar; je terras is snel klaar

  • Milieuvriendelijk en recyclebaar 

Kies voor een A-label+ kwaliteit en bestel je composiet vlonderplanken bij Henderson Creative Living. Wij bieden de beste prijs, tegen de beste voorwaarden zoals snelle levering, keurige retour voorwaarden en veilig online winkelen.