ClickCease

Kunststof composiet vlonderplanken

Genieten van de tuin doe je het hele jaar door, maar in de zomer misschien wel het meest. Een optimale inrichting met fraaie elementen zorgt ervoor dat je er graag bent. De kinderen spelen in de zon terwijl je zelf een goed boek of actueel magazine leest. Je blote voeten vinden op composiet vlonderplanken het meeste comfort, en niet alleen jouw voeten. Ook je kinderen rennen er zorgeloos over rond. Geen angst voor splinters. Het is precies wat je zoekt. Een onderhoudsarme tuin waar je niet al teveel omkijken naar hebt. Buiten leven komt het beste tot zijn recht met de hoogste kwaliteit materialen. Henderson Creative Living helpt je op weg.

Alle vlonderplanken zijn van de beste kwaliteit

Deze vlonderplanken bestel je in de webshop van Henderson Creative Living. Meer weten? Kom eens langs in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Composiet is 40% kunststof

Wist jij dat er een duidelijk verschil is tussen vlonderplanken van composiet en van kunststof? Daar verschaffen we vandaag meer duidelijkheid in, want deze twee worden vaak met elkaar verward. Toch zijn de verschillen duidelijk. Composiet wordt gemaakt van 60% hardhoutvezels en 40% toxyvrije polymeren (kunststof). Vlonderplanken van dit materiaal hebben erg veel weg van hout. Kunststof vlonderplanken bestaan daarentegen voor de volle 100% uit, je raadt het al, kunststof. Echter ziet dit materiaal er niet gezellig, maar plastic uit.

Fluitje van een cent

Onderhoud aan composiet vlonderplanken hoef je maar minimaal uit te voeren. Een terras aanleggen met dit materiaal is een fluitje van een cent. De planken hebben dezelfde eigenschappen als hout en zien er ook hetzelfde uit. Het risico dat kromtrekken composiet lelijk maakt beperken we tot het absolute minimum. Onze producent heeft oog voor de juiste balans tussen kunststof en hardhoutvezels, wat essentieel is voor de vervaardiging van composiet. Het materiaal van onze producent is daarom ook voorzien van een ISO 14000 beoordeling. Composiet vlonderplanken ervaringen onder onze klanten zijn daarom positief. Je kiest voor een moderne tuin, waarop wij ook nog eens ruim garantie geven. Henderson Creative Living garandeert daar bovenop de scherpste prijs.

Waarom vlonderplanken van composiet?

Wij zetten graag de volgende weetjes over onze materialen op een rijtje:

  • Geen rot en geen schimmel
  • Optimale weerstand tegen water
  • Weinig onderhoud
  • Makkelijk hanteerbaar en installeerbaar
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar
Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen 8-10 werkdagen te laten bezorgen

Ga voor het all-in composiet vlonderplanken pakket!

Wil je een terras maken met behulp van vlonderplanken die lang mee gaan, onderhoudsarm zijn en splinters tot verleden tijd maken? Kies dan voor het composiet vlonderplanken all-in pakket. Kies de uitvoering naar wens uit en plaats gauw een bestelling in de webshop. Twijfel je nog een beetje? Daar hebben wij dé oplossing voor. Je kunt namelijk compleet gratis 4 proefstukjes bestellen. Dit is heel handig als je twijfelt tussen 4 kleuren. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon 1 proefstukje bestellen als je dat wenst. Meer weten? Neem contact op!