ClickCease

Henderson Composiet Vlonderplanken per M2 - 400cm

De originele look, de prestaties en de betrouwbaarheid die  Henderson™ hout composiet vlonderplanken te bieden hebben. De immer populaire Henderson™ planken bieden grote verbeteringen zoals gepatenteerde verborgen bevestigingen. Voor duurzame schoonheid en zorgeloos onderhoudsvrij comfort is Henderson™ altijd een stap vooruit!. Gegarandeerd kleurecht, rot- en schimmelvrij.

             

Henderson Composiet planken: Gewoon de Laagste Prijsgarantie!

Wie voor composiet vlonderplanken / Terraplanken van Henderson gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. Henderson is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa en een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij u de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kunt u producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan uw wensen.  

Verder dient u rekening te houden bij uw bestelling met ongeveer 5% zaagverlies.