Wat kost een schutting?

Wanneer je bezig gaat met het aanleggen van de tuin heb je ongetwijfeld behoefte aan een nieuwe schutting. Misschien word je nieuwbouwhuis opgeleverd, ook dan moet er ongetwijfeld een schutting geplaatst worden. Maar wat kost een schutting precies? Daar is natuurlijk niet zo gemakkelijk antwoord op te geven. Wat een schutting kost is van verschillende factoren afhankelijk. Kies je voor een houten schutting of valt de keuze op een composiet schutting, kies je voor een schutting die 1,8 meter hoog of 2 meter hoog is. Daarnaast is de lengte van de schutting natuurlijk een grote factor die de prijs van je schutting bepaalt. Heb je een tuin die 8 meter diep is waar je een schutting voor nodig hebt op de erfafscheiding of wil je een tuin van 15 x 15 meter helemaal voorzien van een schutting rondom de tuin?

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan weet je zeker dat je de scherpste prijs betaalt voor de schutting. Wij hanteren een prijs garantie en weten zeker dat je composiet schutting nergens goedkoper is. Je kunt bij ons al composiet schutting delen van 180 x 180 centimeter bestellen voor €79,90 per deel. Wanneer je op de erfscheiding van 8 meter een schutting wilt bouwen heb je 5 delen nodig. Hiervoor betaal je €399,50 alleen voor de schutting delen, uiteraard komen hier nog kosten bij voor tuinpalen, eventueel vulmiddel en ophangbeugels.

Heb je al in kaart hoe lang de schutting moet worden in jouw tuin? Zo kun je redelijk makkelijk zelf uitrekenen wat een schutting kost. Tip van ons, plaats alle onderdelen via onze webshop in de winkelwagen, zo kun je direct zien waar de totaalprijs op uitkomt van jouw schutting en krijg je antwoord op de vraag, wat kost een schutting?

Kies een schutting van Henderson Living

Ben je na het lezen van deze informatie over de kosten van een schutting nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Henderson Living? Het is bij ons gemakkelijk mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een composiet schutting ervaren.

Over Henderson Creative Living

Kwaliteit, service en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. We helpen je graag met het plaatsen van je composiet schutting. Het plaatsen van een nieuwe schutting is iets wat je misschien wel zelf wilt doen. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen, kun je aan de slag gaan met het plaatsen. In ons handige online stappenplan leggen we in verschillende stappen uit hoe je een composiet schutting kunt plaatsen in je tuin. Zo kun je nog besparen op de kosten van het plaatsen van de schutting.

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je kwaliteit in huis. Dat tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een laagste prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over de kosten van een schutting? Neem dan gerust contact met ons op we zijn te bereiken via telefoon op (+31) 36 210 0159 en via mail op: info@henderson-living.com.

 

Schuttingen 1,8m