Composiet Schuttingen

Heb je een houten schutting in de tuin die aan vervanging toe is? Ga je binnenkort een tuin inrichten? Heb je al gedacht aan een composiet schutting? Een schutting kan veel uitstraling, stijl en luxe toevoegen aan een tuin en aan een huis. Bij een houten schutting is er veel onderhoud nodig, denk aan het schuren van de schutting en het opnieuw oliën van de schutting om te zorgen dat deze zijn kleur behoudt. Je kunt je zo voorstellen dat dit veel tijd en inspanning kost.

Composiet schutting

Met een composiet schutting ben je geen tijd kwijt aan oliën en schuren van de schutting. Zo creëer je hetzelfde gevoel van luxe, zonder de inspanning van al het onderhoud wat nodig is bij de houten variant. Een composiet schutting is snel en eenvoudig te installeren.

Voordelen van een composiet schutting

Een composiet schutting van Henderson Creative Living kent veel verschillende voordelen. Zo is het met een composiet schutting mogelijk om deze op ieder moment van het jaar te installeren. In de winter is het alleen belangrijk dat de bodem te bewerken is. Wanneer deze bevroren is, dan is het uiteraard niet mogelijk om de schutting te plaatsen. Op het moment dat het mogelijk is, dan is de schutting ontzettend eenvoudig te installeren. We hebben het al eerder benoemd maar het materiaal is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Geen gedoe met lakken, oliën of schuren. Een houten schutting kan splinters geven, vooral met huisdieren kan dit een probleem zijn. Een composiet schutting kent dit probleem niet. Andere voordelen van een composiet schutting is dat deze recyclebaar en milieuvriendelijk is. De schutting is waterbestendig, rot- en schimmelvrij. Een van de voornaamste voordelen is dat een composiet schutting ontzettend duurzaam is.

Om samen te vatten wat de voordelen zijn van een composiet schutting. De producten voldoen te allen tijde aan de hoogste kwaliteitsnormen. En verder staan we bij Henderson Creative Living voor:

  • Een grote voorraad beschikbaarheid
  • De laagste prijs garantie
  • Een showroom in Zeewolde
  • Een totaalpakket dat in één keer te bestellen is
  • Levering mogelijk in Nederland, België (Vlaanderen) of Duitsland (grensgebied met Nederland)

Verschillende mogelijkheden

De verschillende composiet tuinschermen in ons assortiment zijn in veel verschillende opties te bestellen. Zo zijn de schuttingen in verschillende kleuren te bestellen en hebben wij een variant met een aluminium frame. De composiet planken zijn met RVS schroeven gemonteerd op 3 stevige geanodiseerde aluminium dwarsbalken. De combinatie van aluminium en composiet geven de schermen een luxe en stijlvolle uitstraling.

De meeste schuttingdelen hebben een afmeting van 180 x 180 centimeter. Bij Henderson Creative Living hebben we ook composiet schutting delen met een hoogte van 200 centimeter. Dit maakt dat je een extra hoge schutting in de tuin kunt aanleggen. Een schutting van deze hoogte zorgt voor extra privacy in de tuin.

Bekijk ook eens onze gevelbekleding van composiet en vlonderplanken.

Composiet schutting proefstukje ontvangen?

Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Het is bij ons mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een composiet schutting ervaren. En wat het precies betekent om het beste van het beste in huis te halen. In Nederland is het compleet gratis om een proefstukje te bestellen. Het is mogelijk om tot vier proefstukjes te bestellen. Wanneer je een proefstukje wilt bestellen in België en Duitsland, dan brengen wij alleen de pakketkosten van € 12,95 in rekening voor het aanvragen van maximaal vier proefstukjes. Op onze pagina waar de proefstukjes te bestellen zijn geven we meer informatie over de wijze van afrekenen. Bestellen van een proefstukje is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Jij wilt toch ook het beste van het beste in huis halen?

Over Henderson Creative Living

Service, kwaliteit en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. We helpen je ook graag op weg met het plaatsen van je composiet schutting. We begrijpen best dat je dit zelf wilt doen en wanneer je de bestelling hebt ontvangen, dat je niet kunt wachten om de tuinschermen te plaatsen. In ons stappenplan dat je online kunt bekijken leggen we in een paar stappen uit hoe je een composiet schutting kunt plaatsen in je tuin. Eigenlijk begint het hier al voor dat je een bestelling bij ons plaatst. De eerste stap is het uitmeten van je schutting. Meet de totale lengte van de schutting en bereken hierna het aantal schermen en palen dat je nodig hebt voor het plaatsen van een composiet schutting. De schermdelen hebben een breedte van 180 centimeter en de palen zijn zeven centimeter breed. Deel de totale lengte die je hebt opgemeten door 187 centimeter en je weet hoeveel schermen en palen je nodig hebt. Hou rekening met een extra paal aan het begin en/of einde van de schutting. De volgende stappen leggen precies uit hoe je de palen kunt plaatsen en hoe je tot het mooiste resultaat kunt komen. Durf je het niet aan om de schutting zelf op te bouwen? Wat wij ook best begrijpen, dan kun je gebruik maken van onze externe montagedienst. Hiervoor hebben wij een gecertificeerd montagebedrijf die wij graag aanbevelen en die landelijk werkt.

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je werkelijk kwaliteit in huis. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een Laagste Prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.