Bezichtiging of afhalen?

Wil je de Henderson composiet vlonderplanken of tuinschermen eerst in het echt bekijken voordat je bestelt, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Zeewolde, op nog geen 15 minuten vanaf de A27 (afslag Zeewolde/Almere Haven) of vanaf de A28 (afslag Zeewolde/Harderwijk). 
 

 
In onze showroom kan je ons assortiment aan vlonderplanken, tuinschermen, rabatdelen en toebehoren bekijken en ervaren. Graag voorzien wij jou van een persoonlijk advies en een goede kop koffie. 

In sommige gevallen is het mogelijk om bij jou bezoek aan de showroom de producten gelijk mee te nemen. Of dit mogelijk is hangt af van de drukte, bezetting en actuele voorraad. Je kan hierover contact met ons opnemen via +31 (0) 36 2100159.
 
Corona
De showroom is in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari 2021 gesloten. Om een goede indruk te krijgen van onze producten kan er hier een proefstukje aangevraagd worden. Voor vragen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar via mail, telefoon of de chat.
 
Voor de webshop verandert er niets. Het leveren van de bestelde materialen gebeurt nog steeds binnen de 8 tot 10 werkdagen, zowel in Nederland, Belgie als Duitsland. 
 
Het afhalen van je bestelling bij ons in Zeewolde is ook nog steeds mogelijk, wel op afspraak (2 werkdagen) en er zal vooraf besteld en betaald moeten zijn. Kom hiervoor met 2 personen, wij helpen namelijk niet met het inladen, dit voor jouw en onze veiligheid.