Showroom 2021 rabatdelen en koffie Showroom 2021 overzicht Co-extrusion terras showroom 2021

 

Bezichtiging of afhalen?

Wil je de Henderson composiet vlonderplanken of tuinschermen eerst in het echt bekijken voordat je bestelt, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Zeewolde, op nog geen 15 minuten vanaf de A27 (afslag Zeewolde/Almere Haven) of vanaf de A28 (afslag Zeewolde/Harderwijk). 
 

 
In onze showroom kan je ons assortiment aan vlonderplanken, tuinschermen, rabatdelen en toebehoren bekijken en ervaren. Graag voorzien wij jou van een persoonlijk advies en een goede kop koffie. 

In sommige gevallen is het mogelijk om bij jou bezoek aan de showroom de producten gelijk mee te nemen. Of dit mogelijk is hangt af van de drukte, bezetting en actuele voorraad. Je kan hierover contact met ons opnemen via +31 (0) 36 2100159.
 
Corona
Onze showroom is geopend voor maximaal 4 personen. Het inplannen van een afspraak is niet meer nodig. Wel kan het nu voorkomen dat je even zult moeten wachten op hulp/advies van onze verkoopspecialisaten. Vooraf kan de nodige informatie ingewonnen worden door telefonisch contact met ons op te nemen via (+31) 36 2100159 of door het aanvragen van een proefstukje.
 
Voor het bezorgen van bestelde materialen wordt de gestelde levertermijn van 8 tot 10 werkdagen voor de materialen uit voorraad nog steeds gehanteerd, voor zowel Nederland, België als Duitsland. Afhalen van je bestelling bij ons in Zeewolde is ook mogelijk, wel op afspraak (2 werkdagen) en er zal vooraf besteld en betaald moeten zijn. Kom met 2 personen langs om je bestelling af te halen, wij helpen namelijk niet met het inladen, dit voor jouw en onze veiligheid.