De nieuwste trend zijn de SPC vloeren, de opvolger van de bekende PVC vloeren. Nieuw in ons assortiment zijn deze SPC click vloeren. In tegenstelling tot PVC is SPC een steen-kunststof-composiet materiaal voorzien van een ultrasterke harde toplaag. Deze prachtige vloeren wordt geleverd  met een IXPE* onderlaag, een geïntegreerde ondervloer die, samen met het kliksysteem, het leggen super eenvoudig maakt.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Laagste prijs PVC/SPC vloeren

Wij bieden SPC click vloeren van een zeer hoge extreem sterke kwaliteit aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dit kan omdat wij de vloeren zelf importeren en er geen tussenhandel is. Voor alle producten geldt op=op en alle prijzen zijn dagprijzen.

NIEUW! PVC/SPC Vloeren, de nieuwe trend

De nieuwste technologie en trend op het gebied van vloeren zijn de PVC/SPC click vloeren. Een hoogwaardige mooie o.a 5 mm. dikke vloerplank met een niet te onderscheiden hout of natuursteen motief. In tegenstelling tot PVC is SPC een steen-kunststof-composiet materiaal voorzien van een utrasterke harde toplaag van o.a. 0,5 mm. Deze prachtige SPC vloeren zijn in veel kleuren verkrijgbaar en voorzien met een IXPE* onderlaag, een geïntegreerde ondervloer die, samen met het kliksysteem, het leggen super eenvoudig maakt en is de opvolger van de PVC vloer. Een SPC vloerdeel is opgebouwd uit de volgende lagen:

 

SPC vloeren kopen

Wanneer kunt u besluiten een SPC click vloer te kopen? Wanneer u kiest voor duurzaam en voor lange levensduur dan is deze vloer geschikt voor u. De SPC vloer is een natuurproduct gerelateerd aan steen met kunststof, dit is dan ook het hoofdbestanddeel van de vloer. Ook in de badkamer kunnen de SPC vloeren probleemloos gelegd worden omdat deze geen vocht opnemen zijn ze prima geschikt voor de natte ruimtes. Ook zijn deze vloeren niet gevoelig voor schimmels.

SPC vloeren en vloerverwarming

De SPC vloer is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Doordat de Vloerdelen dezelfde dikte hebben als laminaat en een goede doorlaatbaarheid hebben voor de warmte worden ze veel bij vloerverwarming en vloerkoeling gebruikt. De vloerdelen zetten bij warmte niet meer uit en krimpen niet wanneer het kouder wordt.

SPC vloer leggen

Geen ondervloer benodigd. Alle SPC vloerendelen van Henderson worden geleverd  met een IXPE*onderlaag. Het leggen van de SPC vloer is ook door de doe-het-zelver te doen als hij het juiste gereedschap heeft, een goede zaag, afstandhouders, een aanslagblok en twee rechterhanden. Begin met een halve plank en met het laatste SPC vloerdeel dat je overhoud begin je de volgende rij weer. Let er op dat het beginstuk van de vloer altijd langer is dan 30 centimeter in verband met de stabiliteit van de vloer. 

Opslag en acclimatiseren SPC vloer

Een groot pluspunt van de SPC vloer is dat hij opgeslaan kan worden in een vochtige koude ruimte en wanneer de vloer gelegd wordt hoeft deze vloer voor de tijd niet te acclimatiseren.

De voordelen van SPC Click op een rij: 

  1. SPC vloeren zijn Klik en Klaar en makkelijk zelf te leggen. Door de waterafstotende toplaag ook geschikt voor waskamers, keukens en badkamers. 100% waterdicht.
  2. SPC is beter bestand tegen temperatuurschommelingen dan PVC- en laminaat vloeren. Een SPC vinylkern is veel stabieler en daarom ook geschikt voor vloerverwarming en voor gebruik in ruimtes met airconditioning.
  3. Onze SPC vloeren zijn voorzien van een click-systeem. Niet knoeien met lijm of ander gereedschap. Een perfect resultaat in een handomdraai.
  4. Eenvoudige te reinigen door te dweilen of stofzuigen.
  5. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Je krijgt de uitstraling en het gevoel van een degelijke hout of betonvloer voor de prijs van een laminaatvloer + ondervloer.
  6. SPC planken zijn dikker en voelen veel stabieler aan. Je hoort geen hol of dreunend geluid als je eroverheen loopt. Ook is er een voelbare houtstructuur wat de vloer minder glad maakt.

Bespaar honderden euro's: KAN WORDEN GELEGD ZÓNDER ONDERVLOER!

*IXPE is een eersteklas akoestische onderlaag die bestaat uit geluiddempend, hoogwaardig samengesteld fijn schuim met een overlappende film voor extra vochtbescherming aan de uiteinden. Het extra fijne schuim biedt geavanceerde vochtbescherming en schokabsorptie. Gebruikmakend van de Progressive Foam Technology (PFT), is de IXPE-ondervloer ontworpen voor superieure geluidsreductie.