Henderson Creative Living BV is importeur en distributeur van onderhoudsvrije composiet tuinmaterialen, zoals schuttingen, tuindeuren, tuinpalen, vlonderplanken en rabatdelen. Wij verkopen onze producten aan groothandels, hoveniers, aannemers en ook aan particulieren! Wij hebben jarenlange ervaringen in onze branche en voorzien jou dan ook graag van persoonlijk advies. Hiervoor kan je terecht in onze showroom in Zeewolde of je kunt via mail of telefoon contact met ons opnemen. Omdat er geen tussenhandel is profiteer je altijd van de laagste prijs. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en daarom bieden wij ook tot 10 jaar garantie op rot- en schimmelvorming.

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. De mening van onze klanten delen wij graag met jou. Je leest de ervaring van honderden klanten die je voor gingen op de website van de Feedback Company.

Bestellingen die je via onze website plaatst kunnen afgehaald worden in ons magazijn in Zeewolde, maar wij kunnen de producten uiteraard ook bij jou laten bezorgen. Dat kan in Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland (grensgebied met Nederland).

Wij hopen dat je zal genieten van onze producten.