In onze webshop en showroon kan je gebruik maken van verschillende betaalmethodes. Hieronder lees je hier meer over.

Bij het afhalen van je bestelling kan er (contactloos) per PIN betaald worden.
In onze webshop kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, V Pay, Bancontant/Mr.Cash (België) of Sofort (Duitsland). Ook kun je er voor kiezen om per bankoverschrijving te betalen na ontvangst van je factuur.
Helaas is het niet mogelijk om bij aflevering te betalen. De betaling zal volledig voldaan moeten zijn voordat de materialen bij jou geleverd worden.
Ja, dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat het bedrag uiterlijk twee dagen voor de levering per bank wordt overgemaakt onder vermelding van het factuurnummer. De factuur ontvang je uiterlijk 1 werkdag nadat je besteld hebt. Bankgegevens: Accountname: Henderson Creative Living B.V. Naam Bank: ING Bank Bankrekening/IBAN: NL75 INGB 0007 9614 97 Stel ons per e-mail op de hoogte via info@henderson-living.com als de betaling is uitgevoerd. Voeg dan bij deze mail bij voorkeur een screenshot van de overschrijving. Zo kunnen wij tijdig de betaling controleren voordat je bestelling wordt overgedragen aan het transportbedrijf. Mocht de betaling nog niet zijn ontvangen, kan de bestelling niet geleverd worden.