Schuttingen 2 meter hoog

Schuttingen 2 meter hoog

Op deze pagina vind je onze hoogste tuinschermen, namelijk met een hoogte van 2 meter. Hierbij leveren wij uiteraard ook bijpassende tuindeuren met een hoogte van 2 meter en extra lange tuinpalen.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Composiet tuinschermen 2 meter

Met een composiet schutting van 2 meter heb je nog meer privacy in de tuin. Wij Europeanen zijn behoorlijk lang en de kans is dus groot dat dit ook geldt voor jouw buurman of buurvrouw.

De regels en afstemming

In Nederland mag je in je achtertuin een extra hoog tuinscherm van 2 meter plaatsen. Let wel op dat er soms plaatselijke regels gelden. Controleer dit bij de gemeente. Natuurlijk is ook verstandig om voor het plaatsen van de schutting of erfafscheiding contact te hebben met de buren. 

Tuinpalen

Ons advies voor het plaatsen van een extra hoge schutting van 200 cm is om gebruik te maken van extra lange tuinpalen van 300 cm. Deze kunnen dan ongeveer 100 cm de grond in. Een extra hoog tuinscherm vangt meer wind en op deze manier zorg je voor extra stevigheid.

Modellen 200 cm schuttingen

Wij leveren 200 cm hoge schuttingen in verschillende modellen. Het verschil zit in de kleur van het houtcomposiet en de kleur van de aluminium dwarsbalken. Wat het mooiste is bepaal je zelf. Wil je toch liever een schutting die 100% privacy biedt? Kies dan ons modulaire tuinscherm Antraciet of Bankirai van 180 cm met een extra composiet schuttingplank. Houd er wel rekening mee hiervoor alleen 270 cm tuinpalen beschikaar zijn. Je hebt dan wel een prachtige 2 meter hoge schutting zonder doorkijk. 

Proefstukje

Heb je interesse in een hoge schutting? Maak dan een keuze uit onze modellen of bestel eerst een proefstukje