Montagepartners

Wil jij jouw klus laten uitvoeren door vakmensen? Neem dan contact op met één van onze montagepartners. Zij hebben ruime ervaring met onze materialen.

 

Composiet Dienstverlening Alteveer

Composiet Dienstverlening Atleveer

E: info@composietschuttingalteveer.nl
Werkgebied:
Composiet Dienstverlening Alteveer is bekend met de montage van onze tuinschermen, vlonderplanken en rabatdelen. Zij monteren deze materialen door heel Nederland, met uitzondering van Limburg en Zeeland. Roy is pas tevreden als jij dat ook bent.

 

van den Berg Hoveniers & Montage

van den Berg Hoveniers & Montage

T: 06-20739555 (Roel)
E:
vandenbergbv@ziggo.nl
Werkgebied:
van den Berg Hoveniers & Montage is al jaren aangesloten als montagepartner. Zij hebben ervaring met de montage van onze tuinschermen, vlonderplanken en rabatdelen. Montage van de aangekochte materialen kan door van den Berg binnen heel Nederland. Benieuwd naar het geleverde werk? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina: van den Berg Hoveniers en Montage.

 

De genoemde montagepartners zijn onafhankelijke bedrijven. Henderson Creative Living heeft goede ervaringen met deze partijen en beveelt hen van harte aan. Zij blijven echter zelf verantwoordelijk voor deugdelijke montage volgens onze montagevoorschriften.

 

Ook montagepartner worden?

Wil jij met jouw klus-, hoveniers-, timmer- of bestratingsbedrijf ook montagepartner worden van Henderson Creative Living? Wij werken uitsluitend met professionele bedrijven die net als ons kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze montagepartners zijn bekend met het werken met houtcomposiet en staan te trappelen om onze klant te voorzien van een onderhoudsvrije tuin of binnenvloer

Dus ben jij op zoek naar werk en wil je montagepartner worden? Neem dan contact met ons op via info@henderson-living.com of (+31) 36 2100159. Wij hebben klussen in heel Nederland en België en zijn altijd op zoek naar partijen die gespecialiseerd zijn in montage van houtcomposiet of binnenvloeren.