Schuttingen Guardener

Ben jij op zoek naar een composiet schutting die gegarandeerd jaren lang mee gaat? Kies dan voor een schutting van Guardener: topkwaliteit houtcomposiet met een natuurlijke uitstraling tegen een scherpe prijs. De Guardener schuttingen zijn voorzien van een co-extrusion beschermlaag, waardoor deze nog langer mee gaan.

 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een Guardener schutting

Een composiet schutting van Guardener kent veel verschillende voordelen. Deze onderhoudsvrije schuttingen zijn blijvend mooi. De houtcomposiet kern van de moderne schuttingplanken wordt beschermd door een prachtige co-extrusion beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt gegarandeerd voor een lange levensduur. De houtcomposiet kern is verpakt in een waterdichte laag, waardoor vocht niet tot in de kern van de plank door kan dringen. Ook is de uitstraling van deze planken nog natuurlijker, deze komt het dichtst in de buurt van echt hout: de structuur voelt en oogt zeer natuurlijk en elke plank heeft andere kleurtinten. Het krachtige UV-licht krijgt daarnaast geen kans, zo ziet de schutting er over 10 jaar nog steeds als nieuw uit!

De Guardener schuttingen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijbehorende montagehandleiding. Voor de montage zijn er geen bevestigingsbeugels benodigd. Op ieder moment in het jaar kan de schutting geplaatst worden. In de winter is het alleen belangrijk dat de grond goed te bewerken is. Wanneer de grond hard en bevroren is, dan is het uiteraard niet mogelijk de schutting te plaatsen. Wanneer je de schutting geplaatst hebt kan je gegarandeerd vele jaren genieten van deze prachtige schutting. Rot en schimmel krijgen geen kans op de materialen, onderhoud aan jouw schutting is dus niet meer nodig!

De verschillende voordelen van Guardener op een rij:

  • Stijlvol – blijvend mooie schutting
  • Eenvoudig te monteren
  • Duurzaam – gegarandeerd vele jaren genieten
  • Blijven natuurlijk van kleur
  • Topkwaliteit tegen de laagste prijs

 

Verschillende mogelijkheden in composiet schuttingen

Naast de schuttingen van Guardener heeft Henderson Creative Living nog veel meer verschillende soorten composiet schuttingen in het assortiment. Zo zijn de schuttingen in verschillende kleuren te bestellen en hebben wij meerdere stapelschuttingen leverbaar, die tot elke gewenste hoogte opgebouwd kunnen worden.

De meeste tuinschermen hebben een afmeting van 180 x 180 centimeter. Bij Henderson Creative Living hebben wij ook kunststof schuttingen leverbaar met een hoogte van maar liefst 200 centimeter. Dit zorgt voor nog meer privacy in jouw tuin!

 

Guardener schutting proefstukje ontvangen?

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Guardener schuttingen? Het is bij ons mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Met dit proefstukje kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van deze topkwaliteit composiet schutting of pvc schutting in huis halen en ervaren. Binnen Nederland is het compleet gratis om tot 4 proefstukjes te bestellen. Wanneer je deze schutting in België of Duitsland wilt bestellen, dan berekenen wij enkel de pakketkosten van €6,95 voor het verzenden van maximaal vier samples. Op de pagina waar de proefstukjes te bestellen zijn geven wij meer informatie over de wijze van afrekenen. Het bestellen van proefmonsters is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Jij wilt toch ook het beste van het beste in huis halen?

 

Over Henderson Creative Living

Service, kwaliteit en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. Voor voordelige kunststof tuinschermen ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je ook graag op weg met het plaatsen van je composiet schutting. We begrijpen best dat je dit zelf wilt doen en wanneer je de bestelling hebt ontvangen, dat je niet kunt wachten om de tuinschermen te plaatsen. In ons stappenplan dat je online kunt bekijken leggen we in zeven stappen uit hoe je een composiet schutting kunt plaatsen in je tuin. Eigenlijk begint het hier al voor dat je een bestelling bij ons plaatst. De eerste stap is het uitmeten van je schutting. Meet de totale lengte van de schutting en bereken hierna het aantal schermen en palen dat je nodig hebt voor het plaatsen van jouw Guardener schutting. De schermdelen hebben een breedte van 180 centimeter en de palen zijn zeven centimeter breed. Deel de totale lengte die je hebt opgemeten door 187 centimeter en je weet hoeveel schermen en Guardener tuinpalen je nodig hebt. Hou rekening met een extra paal aan het begin en/of einde van de schutting. De volgende stappen leggen precies uit hoe je de palen kunt plaatsen en hoe je tot het mooiste resultaat kunt komen. Durf je het niet aan om de schutting zelf op te bouwen? Wat wij ook best begrijpen, dan kun je gebruik maken van de expertise van onze montagepartners. Wij hebben verschillende contacten die bekend zijn met de montage van al onze composiet materialen. Voor de montage van jouw nieuwe schutting kun je zelf contact opnemen!

 

Een composiet schutting nu kopen?

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je werkelijk kwaliteit in huis. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een Laagste Prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.