Proefstukje

Gratis verzending tot maximaal 4 proefstukjes binnen Nederland. (NL)

€7,95 verzendkosten voor 4 tot 8 proefstukjes.

Meer dan 8 proefstukjes kunnen alleen op aanvraag worden verzonden.

49 producten

Van hoog naar laag sorteren

49 producten

Van hoog naar laag sorteren

Henderson, de grootste van Europa in Houtcomposiet

Ideaal tuinmateriaal: Composiet Terrasplanken / Vlonderplanken 

Vlonderplanken staan mooi in de tuin; ze geven een meer natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld een stenen terras en ze zijn in verschillende kleuren te lakken. Vlonderplanken hebben echter ook verschillende nadelen. Zo verkleuren ze snel, kan je in het voorjaar weer uren schrobben, zijn ze gevoelig voor ongedierte en vocht en kunnen ze erg glad worden. De oplossing hiervoor? Die vindt je bij Henderson!

Henderson is hét adres voor composiet vlonderplanken. Deze vlonderplanken zien eruit als planken van hout, maar zijn het niet. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof. Deze kunststof terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. 

Composiet Vlonderplanken / Terrasplanken de voordelen: 

Dankzij de unieke samenstelling heeft het gebruik van composiet terrasplanken heel veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is de natuurlijke uitstraling. Waar gewone kunststof materialen de plank vaak net misslaan, ogen composiet tuinplanken wel heel erg natuurlijk. Omdat de planken in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is er altijd een soort die precies aansluit bij wat jij voor ogen hebt voor je tuin.

Een ander belangrijk voordeel is het materiaal. In tegenstelling tot gewone kunststof terrasplanken zijn deze composiet vlonderplanken gemaakt van recyclebaar, milieuvriendelijk materiaal. Wat de planken gemeen hebben met kunststof, is dat ze heel erg duurzaam zijn. Je krijgt dus het beste van twee werelden: materiaal dat natuurlijk oogt én heel erg duurzaam is.  

Ook is het prettig dat het erg bestendig materiaal is. Het vervormt niet, is onderhoudsarm en kan tegen een stootje. Bovendien kunnen de planken niet gaan rotten of splinteren, waardoor het ook erg kindvriendelijk is.

Henderson biedt je de Laagste Prijsgarantie 

Wie voor composiet vlonderplanken van Henderson gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. Henderson is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa van een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kan je bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kan je producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan je wensen. 

PS: Bij het bestellen dien je rekening te houden met ongeveer 5% zaagverlies.