Kunstgrastegels

Kunstgrastegels zie je tegenwoordig steeds vaker in de achtertuin—en dat is niet vreemd! Rubbertegels die bedekt zijn met een hoogwaardige laag van kunstgras lijken namelijk steeds meer op echt gras. Ze zijn bovendien ontzettend onderhoudsvriendelijk en veilig. Wil jij kunstgrastegels aanleggen in de achtertuin? Of wil je met kunstgrastegels een groen tintje geven aan jouw balkon? Bekijk dan snel het assortiment van Henderson Creative Living.

 

Voordelen van kunstgrastegels

Behalve de realistische uitstraling hebben kunstgrastegels nog veel meer voordelen. Ze zorgen voor veel isolatie op koude ondergronden. Heb jij bijvoorbeeld plantenpotten direct op de grond staan? Dankzij de kunstgrastegels trekt de kou minder snel richting de potgrond en de wortels van de planten. Hierdoor is de kans groter dat bepaalde plantensoorten in jouw tuin de koude (nacht)vorst overleven. Overigens vind je aan de onderzijde van de tegels een nopstructuur. Hierdoor kan water snel worden afgevoerd en ontstaan er geen plassen bovenop het kunstgras.

Hoge mate van veiligheid

De meeste tegels hebben een dikte van ongeveer 3 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de kunstgrastegels uitermate valbrekend zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ondergrond die je rondom de speeltuin in de achtertuin wilt plaatsen? Overweeg dan eens om kunstgrastegels neer te leggen. Mocht een kind tijdens het spelen op de grond vallen, dan zal dit type ondergrond voor het grootste deel de val breken en kan er snel verder worden gespeeld. Bovendien zorgen kunstgrastegels voor een uitstekende geluidsdemping. Stuiterende voetballen en rennende kinderen zorgen hierdoor zelden tot nooit voor geluidsoverlast in de buurt.

Eenvoudig aanleggen

Binnen ons assortiment vind je hoogwaardige kunstgrastegels met een formaat van 50x50 centimeter. Deze tegels zijn eenvoudig te monteren dankzij de pen/gat verbinding die standaard aanwezig is. Alle kunststoftegels kunnen simpel met elkaar verbonden worden door de verschillende tegels simpelweg in elkaar te klikken. Aan de onderzijde van de kunstgras kliktegels zijn pijlen zichtbaar. Hierdoor is de legrichting eenvoudig te bepalen en verschijnt er een fraaie vleug in het kunstgrasveld. Mocht je alsnog hulp nodig hebben tijdens het aanleggen van de kunstgrastegels, dan adviseren onze medewerkers jou natuurlijk graag.

Kunstgrastegels bestellen bij Henderson Creative Living

Bij Henderson Creative Living staat kwaliteit, service en een scherpe prijs centraal. Zo weet je dankzij onze laagste prijs garantie 100% zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij leveren alle bestellingen snel en zorgvuldig. In de meeste gevallen is jouw bestelling zelfs uit voorraad leverbaar. Ben je benieuwd hoe de kunstgrastegels er in het echt uit zien voordat je bestelt? Bezoek dan onze showroom in Zeewolde. Je bent op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom voor vakkundig advies en een lekkere kop koffie.

Meer weten over onze hoogwaardige kunstgrastegels? Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 036 21 00 159 of stuur een e-mail naar info@henderson-living.com.