Artikelenummer: PFS90SG-DHZ
inclusief btw

Henderson® - The original  

Zeer luxe composiet tuindeur. Deze tuindeur past perfect bij het Stone Grey Modulair tuinscherm. De tuindeur is uitgevoerd met dezelfde plank soort, gemonteerd tussen een geanodiseerd aluminium frame van 4 centimeter dikte en biedt ook de volledige privacy. De deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk.

24 Op voorraad Levertijd: 8-10 werkdagen Afhalen: Op afspraak vanaf 2 werkdagen na ontvangst factuur Retourneren: Binnen 30 dagen na levering
Omschrijving

Henderson® - The original  

Deze zeer luxe Modulair tuindeur past perfect bij het luxe Stone Grey tuinscherm van Henderson. De deur is dan ook uitgevoerd met dezelfde plank soort en heeft dezelfde opbouw met messing en groef, gemonteerd in een geanodiseerd aluminium frame van liefst 4 centimeter dikte. De deur biedt dan ook volledige privacy.

De deur wordt geleverd inclusief alle benodigde onderdelen zoals het hang- en sluitwerk (hengen, duimen, cilinderslot en stootlat) welke naar eigen voorkeur aan de draairichting is aan te passen. De slotkast zit daarnaast reeds voorgemonteerd in de deur.

De Henderson tuindeuren zijn zeer eenvoudig en snel te monteren.

Let op: Deze tuindeur is enkel te bestellen in combinatie met de Henderson tuinschermen en is dus niet beschikbaar voor de losse verkoop.

Meer informatie

Specificaties

Materiaal planken: Composiet
Materiaal frame: Aluminium
Kleur planken: Stone Grey
Kleur frame: Antraciet gecoat
Afmeting: 180 x 90 cm
Dikte tuindeur: 4 cm
Afwerking: Glad geborsteld
Aantal planken: 9 stuks
Gewicht: 35 Kg

 

Onderhoud, Keurmerken & Garantie

√ Onderhoudsvriendelijk √ ISO 14000 | ISO 9000 (A-label)
√ Nooit meer schilderen √ CE Europees gekeurd
√ Rot- en schimmelvrij √ FSC gekeurd
√ Te reinigen met hogedrukspuit √ Verwachte levensduur: 20 jaar