Schutting Almere

Zoek jij een schutting in Almere? Misschien ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwhuis waar de tuin nog aangelegd moet worden? Of gaat het om een tuin die je gaat opknappen? Wil je een houten schutting in je tuin vervangen voor een composiet schutting? Het maakt eigenlijk helemaal niet uit welke situatie op jou van toepassing is. Als je in de regio Almere op zoek bent naar een nieuw schutting, dan is Henderson Creative Living de juiste partij voor jou! We kunnen op locaties in en rond Almere al binnen 10 dagen een compleet nieuwe composiet schutting leveren, inclusief palen en andere toebehoren. Dit doen we dan ook nog eens tegen de scherpste prijs van Nederland. We hebben al jarenlang de laagste prijsgarantie en uiteraard geldt deze ook in Almere.

Kies je voor een composiet schutting, dan kies je voor een variant schutting die praktisch onderhoudsvrij is. Ideaal toch, geen gedoe met beitsen, verven, oliën of schuren. Hooguit wil je de schutting in het voorjaar even schoonmaken, meer onderhoud is eigenlijk niet nodig. Een ander voordeel is dat een composiet jarenlang meegaat, zeker langer dan de traditionele houten variant. Verder zorgt een composiet schutting in je tuin voor uitstraling en luxe. We hebben verschillende varianten composiet schutting in ons assortiment en in diverse kleuren. Zoek jij in Almere of de omgeving een nieuwe schutting, kies dan voor composiet van Henderson Creative Living.

composiet schutting

Schutting zelf monteren of laten monteren in Almere

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een composiet schutting, dan komt de volgende stap. Het monteren van de schutting bij jou in de tuin. Uiteraard kun je dit zelf gaan doen en we moeten eerlijk toegeven dat dit ook zeker te doen is. Ben je al wat meer gewend als het aankomt om klussen, dan zal een schutting zeker geen problemen opleveren. We hebben er een gemakkelijk stappenplan voor online gezet, hier beschrijven we precies wat je moet doen. Zo weet je zeker dat je in Almere de schutting binnen no-time in de tuin hebt staan. Ben je niet zo’n klusser en durf je het toch niet helemaal aan om de schutting in Almere of omgeving te monteren? Ga dan in gesprek met een lokale hovenier of een klusbedrijf. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het monteren van een schutting geldt het principe, een goed begin is het halve werk. Dus als je besluit om zelf aan de slag te gaan, begin dan met het goed opmeten van de totale lengte waar je de schutting wilt plaatsen. Je kunt dit het beste doen met een goede rolmaat of landmeter. Als je deze lengte weet, dan kun je berekenen hoeveel delen en palen je nodig hebt om een complete schutting op te bouwen. Zo weet je zeker dat je een juiste bestelling bij ons plaatst.

Een schuttingdeel heeft de lengte 180 centimeter en de tuinpalen kunnen een breedte hebben van 7 centimeter. Om hierna tot het totaal aantal delen wat je moet gebruiken te komen, deel je de complete lengte door 187 centimeter, afhankelijk van welke palen je uitkiest. De uitkomst van de som, afgerond naar boven geeft aan hoeveel delen je bij ons moet bestellen. Kom je er niet helemaal uit met de som, teken dan de situatie uit. Vaak geeft dit wat meer overzicht en maakt het makkelijker om het op papier uit te rekenen. Mocht je toch onverhoopt te veel bestellen voor het plaatsen van je schutting in Almere. Het is mogelijk om overgebleven materialen retour te doen binnen 30 dagen na ontvangst. Meer informatie hierover vind je op onze veelgestelde vragen pagina.

Maar met alleen het meten van de plek waar de schutting moet komen ben je er uiteraard nog niet. Er zijn nog verschillende stappen die je moet nemen, zoals het inmeten van de schutting, het plaatsen van de palen, het plaatsen van de schuttingdelen en het afwerken van de schutting. Zoals gezegd maken we je het graag gemakkelijk en neem daarom een kijkje op onze overzichtelijke instructiepagina. Kom je er met de instructies nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! 

Proefstukje bestellen voor levering in Almere?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze informatie. Wil je alleen een klein proefstukje bestellen om zelf te kunnen zien wat voor materiaal composiet precies is? Je kunt bij ons eenvoudig een gratis proefstukje bestellen. Zo ervaar je zelf de kwaliteit en uitstraling van een composiet schutting. In Almere en heel Nederland is het gratis om een proefstukje te bestellen. Je kunt tot vier proefstukjes in één keer bestellen voor een Nederlands adres.

 

Schuttingen

Over Henderson Creative Living

Een scherpe prijs, kwaliteit en een goede service, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. Wij hebben al tijden een laagste prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor de schutting van jouw wensen. Je kunt bij ons altijd rekenen op een snelle levering in en rond Almere en een bestelling op onze website plaatsen is veilig. Onze online shop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. 

Wil je meer weten over een composiet schutting of andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Zeewolde. Vanaf Almere ben je met de auto in nog geen half uur bij ons in de showroom. Mocht je nog vragen hebben over onze producten, ons bedrijf of de mogelijkheden in Almere, neem vrijblijvend contact op.