Schutting kopen Zwolle

Ben jij op zoek naar een schutting in Zwolle? Henderson Creative Living is het juiste adres! Bij ons heb je al binnen 10 dagen een compleet nieuwe composiet schutting in Zwolle, tegen de scherpste prijs van heel Nederland. Misschien heb je een schutting staan die aan vervanging toe is, of ga je binnenkort een compleet nieuwe tuin inrichten? Het maakt niet uit welke situatie op jou van toepassing is, als je in Zwolle een schutting zoekt, dan hebben wij ongetwijfeld de beste oplossing voor jouw tuin!

Een composiet schutting kan veel uitstraling, sfeer en luxe toevoegen aan een tuin maar ook zeker een huis. Voordeel wanneer je kiest voor een composiet schutting, er is nauwelijks onderhoud nodig. Dit in tegenstelling tot een houten schutting, hier moet je gemiddeld 1 keer per jaar uitvoerig onderhoud aan uitvoeren. Tijdens het onderhoud moet je aan de slag met olie of beits en je moet ongetwijfeld de complete schutting schuren. Bij composiet is dat allemaal niet nodig, hooguit dat je de planken in het voorjaar schoon moet maken. Dus ben je in de omgeving van Zwolle op zoek naar een nieuwe schutting, kies dan voor composiet van Henderson Creative Living.

composiet schutting

Composiet schutting in Zwolle monteren

Het monteren van een schutting is vrij gemakkelijk zelf te doen, zeker als je wat ervaring hebt met klussen. Bij een schutting monteren geldt zeker het principe ‘Een goed begin is het halve werk!’, dus zorg ook als je in Zwolle een schutting gaat plaatsen voor een goede voorbereiding. Het begint allemaal met het goed opmeten van de totale lengte waar je de schutting wilt plaatsen. Dit is goed te doen met een rolmaat of een landmeter. Bereken het totaal aantal te gebruiken delen door de complete lengte te delen door 187 of 189 centimeter. Een scherm heeft de lengte 180 centimeter en de tuinpalen kunnen een breedte hebben van 7 of 9 centimeter. De uitkomst van deze rekensom, afgerond naar boven geeft aan hoeveel schermen je moet bestellen. Vind je het lastig om het door te rekenen, maak dan een tekening van de situatie, dit maakt het vaak wat overzichtelijker.

Het opmeten van de plek van de schutting is uiteraard slechts de eerste stap, hierna gaat het verder met het inmeten, plaatsen van de palen, plaatsen van de schermen en het compleet afwerken van de schutting. Hiervoor hebben we een duidelijk overzicht gemaakt met de verschillende stappen die je moet nemen op onze instructiepagina.

Composiet schutting proefstukje in Zwolle ontvangen?

Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou in Zwolle? Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een composiet schutting beoordelen. En zo weet je gelijk wat het precies betekent om het beste van het beste in huis te halen. In Zwolle en heel Nederland is het compleet gratis om een proefstukje te bestellen. Het is mogelijk om tot vier proefstukjes in één keer te bestellen.

Op de pagina waar de proefstukjes te bestellen zijn geven we meer informatie over de wijze van afrekenen. Bestellen van een proefstuk is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Jij wilt toch ook het beste van het beste in huis halen?

 

Schuttingen

Over Henderson Creative Living

Service, kwaliteit en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. We helpen je ook graag op weg met het plaatsen van je composiet schutting in Zwolle. We beschreven al eerder wat de eerste stappen zijn om een schutting zelf te plaatsen. Durf je het toch niet aan om de schutting zelf op te bouwen in Zwolle of omgeving? Wat wij ook best begrijpen, dan kun je gebruik maken van een lokale hovenier of een klusbedrijf.

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je een schutting van de hoogste kwaliteit in huis. En dat nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een Laagste Prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor de schutting van jouw keuze. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering in en rond Zwolle en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom in Zeewolde. Vanaf Zwolle ben je met de auto in een kleine 40 minuten bij ons op locatie. Mocht je nog vragen hebben over onze producten, ons bedrijf of de mogelijkheden in Zwolle, neem vrijblijvend contact op.