Artikelenummer: VLDRAGERS
inclusief btw

Voor het zeer snel en nauwkeurig op hoogte stellen van uw vlonderterras. De maximale hoogteverstelling van 50 mm kan worden verhoogd met een bijpassend ophoogstuk

Let op: test vooraf goed of deze vloerdragers geschikt zijn voor jouw ondergrond en constructie. Gebruikte vloerdragers kunnen namelijk niet worden geretourneerd. 

-14 Op voorraad Levertijd: 2-3 werkdagen Afhalen: Op afspraak vanaf 2 werkdagen na ontvangst factuur Retourneren: Binnen 30 dagen na levering
Omschrijving

Voor het zeer snel en nauwkeurig op hoogte stellen van uw vlonderterras met een boormachine of inbussleutel. Het basiselement is flexibel in hoogte verstelbaar. Te gebruiken voor alle soorten onderbalken met een maximale breedte van 45 mm. Levering inclusief metalen vulplaat. De geadviseerde afstand tussen de verstelbare vloerdragers is, afhankelijk van de gebruikte onderbalk en belasting van het terras, 30 tot 40 cm. 

 

Tijdbesparend

Dit is een zeer innovatieve verstelbare vloerdrager om onderconstructies van terrasvloeren snel en eenvoudig op de juiste hoogte te stellen. De vloerdrager kan door middel van een schroefmachine met het juiste bitje of met een losse inbussleutel omhoog of omlaag gedraaid worden, terwijl de balken in de vloerdrager geplaatst zijn. Dit werkt veel sneller dan vloerdragers die handmatig op de juiste hoogte gesteld moeten worden.

 

Universeel

Deze verstelbare vloerdrager is te gebruiken in combinatie met onze onderbalken. Het zorgt voor een enorme tijdsbesparing op de montagekosten. De vloerdrager is gemaakt van glasvezel verhard kunststof en bestaat uit de drie volgende elementen; een basiselement voorzien van buiten schroefdraad en een uitsparing om een balk in te plaatsen, een ring die op het basiselement geschroefd wordt en een tandwiel waarmee de ring omhoog of omlaag gedraaid kan worden. De inwendige hoogteverstelling van de ring waar de balk op ligt bedraagt 0-30 mm. De vloerdragers hebben een vrije ruimte van 46 mm tussen de wangen, de maximale breedte van de balken die gebruikt kunnen worden is 45 mm. Deze verstelbare terrasdrager wordt geleverd inclusief metalen vulplaat. Hierdoor is deze terrasdrager voor alle onderbalken met een breedte tot 45 mm. De maximale hoogteverstelling bedraagt 50 mm. Wil je het terras nog verder verhogen? Dan zijn er ook ophoogstukken beschikbaar. 

Meer informatie

Specificaties

Materiaal: Plastic/PVC
Kleur: Zwart
Minimale stelhoogte: 15 mm
Maximale stelhoogte: 50 mm

 

Eigenschappen

√ Eenvoudig te stellen
√ Te fixeren aan ondergrond
√ Vorstbestendig
√ Recyclebaar