Schutting schoonmaken

Een schutting schoonmaken is iets wat regelmatig moet gebeuren. Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan heeft dat tal van voordelen wat betreft de schoonmaak. Composiet schutting delen zullen na verloop van tijd niet verkleuren en er zal nauwelijks aangroei van mos zijn op de schutting delen. Dat is direct een groot voordeel in vergelijking met een houten schutting, een composiet schutting is vrijwel onderhoudsvrij, ook als het gaan om het schoonmaken. 

Je kunt een schutting van composiet gemakkelijk schoonmaken met een zachte borstel en wat water. Zit er echt vuil op de schutting, gebruik dan onze eigen Henderson Composiet Cleaner of Henderson Composiet Power Cleaner. Met de power cleaner kun je eenvoudig hardnekkige vlekken op de composiet schutting schoonmaken. Het is een schuimende reiniger waar je gemakkelijk verschillende vlekken van de schutting kunt verwijderen, dus heb je een keer een BBQ gehad dichtbij de schutting en zitten er vetvlekken of wijnvlekken op de schutting, kies dan voor de power cleaner. De reguliere composiet cleaner is goed te gebruiken voor het periodiek schoonmaken van je composiet schutting en is echt gemakkelijk als je grote oppervlakken wil behandelen. Zo kun je bijvoorbeeld je schutting in het voorjaar even opfrissen door hem schoon te maken met deze cleaner.

Heb je nog geen schutting in de tuin en ben je na het lezen van deze informatie over een schutting schoonmaken nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Henderson Living? Of wil je een houten schutting binnenkort gaan vervangen voor een composiet schutting? Het is bij ons gemakkelijk mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een composiet schutting ervaren. Zo hoef je niet langer te twijfelen tussen de keuze voor een houten of composiet schutting en kun je het zelf ervaren. Zoals beschreven is op lange termijn composiet makkelijker te onderhouden en beter schoon te houden.

OVER HENDERSON CREATIVE LIVING

Service, kwaliteit en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen, kun je aan de slag gaan met het plaatsen. In ons handige online stappenplan leggen we in verschillende stappen uit hoe je een composiet schutting kunt plaatsen in je tuin.

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je kwaliteit in huis. Staat de schutting al even, kies dan voor onze eigen schoonmaakmiddelen. Alles tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur van composiet schuttingen voor heel Europa. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over het schoonmaken van een schutting? Neem dan gerust contact met ons op we zijn te bereiken via telefoon op (+31) 36 210 0159 en via mail op: info@henderson-living.com.