ClickCease

Betalen

Hoe kan ik betalen in de webshop?

In onze webshop kunt u betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, V Pay, Bancontant/Mr.Cash (België), Sofort (Duitsland) of na ontvangst van uw factuur per bankoverschrijving vooruit.

 

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Als u uw bestelling niet vooraf heeft voldaan kunt u bij het afhalen van uw bestelling contant of per pin betalen.

 

Hoe kan ik betalen bij bezorgen?

Als u uw bestelling niet vooraf heeft voldaan kunt u bij de bezorging van uw bestelling in met pin of contact betalen. Hiervoor geldt een rembourstoeslag van € 15,-.

 

Wilt u toch vooraf per bank betalen?

Zorg er dan voor dat het bedrag uiterlijk twee dagen voor de levering per bank wordt overgemaakt. Stuurt u ons dan ook een e-mail naar info@henderson-living.com dat uw betaling per bank is voldaan. Voegt u daarbij het liefst een screenshot van de overschrijving. Zo kunnen wij tijdig de betaling controleren voordat uw bestelling wordt uitgeleverd door ons transportbedrijf. Uw bestelling wordt niet geleverd voordat de betaling ontvangen is.

 

Waarom worden er rembourskosten berekend?

Als u wilt betalen bij aflevering dan rekent u af bij de transporteur. De transporteur brengt kosten in rekening voor het verwerken van deze geldstroom. Dit is een extra service. Wilt u deze kosten voorkomen, betaalt u dan vooraf. Eventuele transportkosten kunnen niet worden gereclameerd.